فواید استفاده پسته و خواص درمانی آن

پسته  برای سلامتی بدن بی نظیر می‌باشد. این آجیل یک از خوراکی‌های خوش طعم و بسیار سالم به‌حساب می‌آید. این دانه خوراکی حاوی چربی‌های سالم بوده و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان می‌باشد. علاوه‌بر این پسته دارای چندین ماده مغذی ضروری است که به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک می‌کنند.

پسته یکی از اقلام مهم و ثابت آجیل ایرانی است و انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های منحصر به فردی می‌باشند. ارزش غذایی بالای این ماده خوراکی بر هیچ‌کس پوشیده نیستو به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بالایی در بین بسیاری از خانواده‌ها برخوردار می‌باشد. ضمن اینکه انواع مختلف آن استفاده‌های گوناگونی داشته و سلیقه‌ها مختلف را نیز پوشش می‌دهد.

اگر قصد خرید و مشاهده انواع پسته دارید؛ می توانید هم اکنون برای خرید پسته تازه  و مرغوب از سایت آجیل و خشکبار میثم   روی لینک  خرید پسته تازه و مرغوب  کلیک نمایید.

خواص  درمانی پسته:

پسته سلامت قلبی عروقی را بهبود می بخشد

پسته گزینه یی عالی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است. به لطف محتوای فیتواسترول ها، آرژینین، رزوراترول و لوتئین این ماده غذایی به موارد زیر کمک می کند:

کاهش فشار خون بالا

کاهش کلسترول

مراقبت از عضلات قلب

پیشگیری از آترواسکلروز

پسته در سیستم عصبی تعادل ایجاد می کند

پسته از محتوای مگنیزیم زیاد سود می برد که این ماده معدنی به ایجاد تعادل در سیستم عصبی کمک می کند. بر همین اساس، ما می توانیم از اختلالاتی مانند اضطراب، عصبانیت، افسردگی، استرس و بی خوابی پیشگیری کنیم.

پسته آنتی اکسیدان است

این مغز خوراکی از سطوح آنتی اکسیدان های زیاد مانند ویتامین C،ویتامین E سلنیوم و رزوراترول برخوردار است. این مواد مغذی از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد هم در سطح سلولی و هم بیرونی محافظت می کنند. این شرایط به پیشگیری از پیری زودرس کمک می کند.

پسته به کاهش وزن کمک می کند

چگونه یک مغز خوراکی سرشار از چربی و کالری به کاهش وزن کمک می کند؟ اگر حد اعتدال را در مصرف رعایت کنید، مغزهای خوراکی مواد غذایی بسیار مغذی سرشار از فیبر و چربی های محلول هستند که می توانند به کاهش وزن کمک کنند.

مصرف منظم پسته می تواند سوخت و ساز را تسریع کند و هوس های غذایی برای مصرف چربی های مضر را کاهش دهد.

پسته دارای خواص ضد دیابت است

پستهحاوی بتاکاروتن ها، پروسیانیدین ها و فیبر است و بر همین اساس یکی از بهترین مغزهای خوراکی برای پیشگیری از دیابت نوع 2 شناخته می شود.

مصرف منظم پسته سطوح قند خون را کاهش می دهد و مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد.

پسته بینایی را تقویت می کند

محتوای لوتئین، ریبوفلاوین و زاکسانتین پسته آن را به گزینه ای عالی برای پیشگیری و بهبود مشکلات بینایی تبدیل می کند.

پسته میل جنسی را تقویت می کند

پسته ابرماده غذایی است که می تواند شرایط زندگی جنسی شما را نیز بهبود ببخشد. به لطف محتوای چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها و استرول ها، پسته می تواند میل جنسی را افزایش داده و عملکرد اندام های جنسی را تقویت کند.

پسته ضد سرطان است

آنتی اکسیدان های موجود درپسته مانند ویتامین E و رزوراترول، به پیشگیری از انواع مختلف سرطان، مانند سرطان ریه، کمک می کنند.

پسته از مشکلات انحطاط عصبی پیشگیری می کند

مصرف پسته روشی طبیعی و خوشمزه برای پیشگیری از بیماری های انحطاط عصبی، مانند پارکینسون و آلزایمر است. رزوراترول، آنتی اکسیدان قدرتمند موجود در پسته نقش کلیدی را در این زمینه ایفا می کند.

پسته از کم خونی پیشگیری می کند

پسته یک ماده غذایی سرشار از آهن است که مصرف روزانه این ماده به پیشگیری از کم خونی کمک می کند.

دنبال کردن یک رژیم غذایی متنوع و همچنین مصرف ویتامین C (میوه های خانواده مرکبات، فلفل ها و …) برای بهبود جذب آهن توصیه می شود.

چه مقدار پسته در روز مصرف کنیم؟

مغزهای خوراکی بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل را شکل می دهند. با این وجود، ما باید در مصرف آنها حد اعتدال را رعایت کنیم، زیرا مواد غذایی بسیار مغذی و پر کالری محسوب می شوند.

به طور کلی، مصرف یک مقدار  کمی به اندازه یک مشت از مغزهای خوراکی در روز توصیه شده است. در مورد پسته، مصرف 49 عدد در روز که حدود 30 گرم مغز پسته می شود، توصیه شده است.

به خاطر داشته باشید که بهتر است انواع فاقد نمک پسته را مصرف کنید تا از ورود سدیم بیش از حد به بدن که می تواند برخی فواید این مغز خوراکی را بی اثر کند، پیشگیری شود.

  • مدیر وبسایت
  • 11/12/1400
  • 288 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه

ارسال رایگان؛
به تمام نقاط ایران!

بدون قید و شرط برای تمامی سفارش‌ها.